Det är lätt att bli lite snurrig av att välja webbhotell

Megabyte. Gigabyte. Bandbredd. SSD.

Även när det gäller webbhotell ger vi dig all hjälp du behöver så att du slipper sätta dig in i en ändlös ström av tekniska termer. Du beskriver för oss vilka behov och förväntningar du har och vi ger dig ett förslag på lösning. Vi har två färdiga paket som passar många och för alla andra skräddarsyr vi en helt individuell lösning. Vanlig teknisk support ingår i alla lösningar men du kan också lägga till om du vill ha hjälp med till exempel PHP, WordPress eller Woocommerce. Vår support kan både koda och optimera för funktion och hastighet.

Läs mer nedan eller slå oss en signal på 040-25 85 80 så berättar vi mer om hur vi kan göra din webbplats snabbare och bättre!

Har du redan bestämt dig? Eller har du frågor?

Hör av dig till oss i vilket fall som helst. Maila, kom förbi på en kaffe eller ta helt enkelt upp luren och slå oss en signal på:

Egna servrar

Alla våra servrar driftas av oss själva och står placerade i våra egna lokaler i Sverige. Det ger oss total kontroll att fininställa prestanda och specialanpassa lösningar skräddarsydda för våra kunder.
A

Supersnabba SSD-diskar

För att garantera snabbast möjliga prestanda använder vi bara supersnabba enterprise-klassade SSD-diskar på våra servrar. Det är en av skillnaderna som gör att webbplatser hos oss laddas snabbare hos dina besökare. Har du behov av att lagra stora mängder data har vi separata lagringsenheter med mekaniska hårddiskar.

Ännu snabbare

För att snabba upp din webbplats ännu mer kan vi ställa in så att den cachas i olika lager och steg. Den enklaste är ren browsercachning men vi kan också ställa in så att PHP-skript cachas som ren HTML eller som PHP i kompilerad form och att databasfrågor sparas så att onödiga databasfrågor undviks. Så kapas effektivt långa väntetider och din webbplats laddas betydligt snabbare. Det är inte ovanligt att vi lyckas minska laddningstider med 50–75%!

Backup för säkerhets skull

Alla SSD-diskar på våra servrar kopieras i realtid till en speglingsserver som automatiskt tar över om något skulle fallera med den primära servern. Vanlig backup tas två gånger per dygn varav den ena kopian sparas på en extern server på annan ort. Skulle något gå fel kan vi alltså återställa din webbplats med mycket kort varsel.

Mänsklig support

Många av våra kunder gillar att de slipper att sitta i telefonkö när de ringer vår support. De gillar också att vår support är kunnig och erfaren och kan svara på frågor som inte bara gäller webbhotellet utan även frågor om HTML, CSS, PHP och Javascript. Vår support hjälper också till med uppdateringar av din webbplats om du vill.

Wordpress och Woocommerce

Våra kunder använder en uppsjö av olika miljöer för sina webbplatser. Det gillar vi! Men vi älskar WordPress och Woocommerce och kan med stor sannolikhet hjälpa dig om du har frågor eller önskemål om anpassning av funktioner eller utseende. Har du behov av kodning av en helt egen funktion eller integrering med ett befintligt system har du kommit rätt!

BuildIT Webbhotell | Med inbyggd support