Bli inte blåst när du väljer leverantör till e-posten!

Förstklassig e-post, kalendrar, kontakter, uppgifter och chat

Med flerfaldigt prisbelönade Kerio Connect erbjuder BuildIT en oöverträffad flexibilitet för driftsättning och omfattande mobilstöd. Företagsanvändare använder den e-postklient de trivs bäst med såväl som Kerio Connect-klienten för att hantera webbmail. Kerio Connect är stabil – så att du och ditt företag kan fokusera på er affärsverksamhet snarare än problemlösning och återställning. Driftsättning och administration är designad att vara enkel, och med lägre licenskostnader och krav på hårdvara levererar Kerio Connect värdefull affärsnytta jämfört med andra alternativ. Våra servrar finns i Sverige placerade i våra egna serverhallar vilket ger mindre problem med integritetsfrågor. 

BYOD på ett enkelt  sätt

Det är bara till att inse. Anställda tar med sina egna smartphones och surfplattor som de tycker om och är vana vid, till arbetsplatsen, och det ser inte ut att ändras. Kerio Connect gör BYOD enkelt. Från Android till iPhone och surfplattor, vi stöder i princip alla mobila enheter på marknaden. Kerio Connect är dessutom så enkel att använda att medarbetarna själva kan konfigurera sina egna enheter utan att ta kontakt med IT-avdelningen eller konsulten. 

Flexibel med stöd för klienter i blandmiljö

Anställda bryr sig inte om e-postservrar. Det enda som betyder något är att e-posten fungerar, att den levererar den flexibilitet som användarna önskar och förväntar sig. Med Kerio Connect klient för Mac, Windows eller i webbläsaren kan du få information om medarbetares närvaro, chatta i realtid, anordna möten och på ett säkert sätt skapa rikt formaterad e-post. Kerio Connect tillhandahåller även fullständigt stöd för Outlook (Windows & Mac) samt många andra IMAP eller POP-kompatibla e-postklienter. Dessutom kan iOS-användare hantera sitt konto i den populära och smarta e-postappen Spark från Readdle, tack vare en integrerad Kerio Connect-profil.

Säker och skyddad e-post

Vi har byggt in kraftfull säkerhet i Kerio Connect. Ni är skyddade mot hackare och skadliga attacker, bland annat tack vare SSL-kryptering, S/MIME samt verktyg mot spam och virus. Automatisk backup och återställning på detaljnivå ger en snabb och enkel återställning från alla typer av katastrofer. Som tillval finns automatisk arkivering av all e-posttrafik som hjälper företag att följa de regler och riktlinjer som leverantörer och samarbetspartners kan ställa.

Oöverträffad enkelhet

Microsoft Exchange och Small Business Server (SBS) tar stora IT-resurser i anspråk. Eftersom Microsoft har flyttat SBS ut i molnet, behöver du ett riktigt alternativ som kan erbjuda e-postserver med egen kontroll. Kerio Connect finns i en mängd olika konfigurationer.

Kerio Connect innehåller funktioner jämförbara med Microsoft Exchange – utan dess komplexitet och kostnad. Underhåll är enkelt. Med Kerio Connects enkla, rena webbaserade administrationsgränssnitt är det enkelt att konfigurera ditt system från en iPad eller annan surfplatta. Vi lever upp till dina krav med marknadens bästa och mest flexibla kommunikationsserver.

Vårt råd: välj en e-postleverantör med egna servrar i Sverige.