Kom du i kläm när det inte
fanns backup senast?

Osynlig och flitig

BuildIT Online Backup är den perfekta partnern till din dator. Bevakar och kopierar dina värdefulla filer och mappar i bakgrunden medan du arbetar – eller inte arbetar. När datorn har en internetuppkoppling kopieras allt till våra säkra servrar i Sverige. Om säkerhetskopieringen avbryts eller din dator går i vila fortsätter kopieringen som inget hade hänt så fort datorn är aktiv igen.

o

Dubbel backup

Har du fler filer att säkerhetskopiera än som ryms på en hårddisk? Så är det för många av oss och det är inget problem. BuildIT Online backup hanterar alla dina externa hårddiskar och säkerhetskopierar dem så fort de är anslutna till datorn. Du kan till och med koppla bort och till hårddiskar utan att starta om säkerhetskopieringen. Den fungerar ändå, helt automagiskt.

Återskapa själv filer

I verkliga livet finns det inga tidsresor. Men när det gäller ditt digitala liv kan du med hjälp av BuildIT Online Backup resa i tiden så mycket du vill. Navigera fritt bland alla sparade versioner av dina filer och mappar och återställ själv den version du vill ha. Lika lätt är det att återskapa filer du av misstag råkat radera.

~

Förbättrad datasäkerhet

Våra användare av BuildIT Online Backup lever ett tryggt digitalt liv med sina filer krypterade med AES-256 och möjlighet till en egen privat krypteringsnyckel. Den kombinationen av säkerhetsåtgärder skapar en praktiskt taget ogenomtränglig skyddsmur runt den säkerhetskopierade datan.

Försäkring mot misstag

BuildIT Online Backup ger dig en egen privat ångerfri zon. Dina raderade filer sparas för alltid (om du inte ber oss att spara dem under en bestämd tid) så det spelar ingen roll hur lång tid det gått sedan du kastat en fil, du kan alltid återskapa den. För oss betyder det mer arbete och för dig mindre oro för att råka radera viktiga filer.

Du bestämmer

Vi tycker att du har rätt att säkerhetskopiera all din data men ofta behöver inte alla filer (eller alla typer av filer) samma nivå av skydd i form av säkerhetskopiering och lagring. Med BuildIT Online Backup ställer du själv in egna uppsättningar av filer och mappar och bestämmer hur ofta de ska säkerhetskopieras och hur länge kopiorna ska lagras. Underbart, tycker många av våra användare.

Lagra litet eller mycket

Oavsett om du behöver säkerhetskopiera en gigabyte eller flera terabytes har vi en lösning för dig. BuildIT Online Backup kan anpassas för stationära datorn på kontoret, säljarnas bärbara datorer på fältet eller till och med den centrala filservern.

Smart backup

Filen du arbetar på just nu är den allra viktigaste att säkerhetskopiera så BuildIT Online Backup kopierar dina senast ändrade filer först. Därefter säkerställs att det finns en komplett säkerhetskopia på en av våra servrar innan säkerhetskopieringen fortsätter till nästa server. Även när du arbetar på datorn tuggar säkerhetskopiering tyst och snällt på i bakgrunden utan att du märker det. Självklart används data-deduplicering för att hålla din säkerhetskopia så liten som möjligt för att ta lite plats och gå så snabbt som möjligt att kopiera.

BuildIT Online Backup – powered by Crashplan